Na een week hard trainen was het dan weer zo ver er moest weer een wedstijd gespeelt worden, dit keer tegen Havo uit haalderen. Omdat er nog nooit iemand geweest was vertrokken we iets eerder. Na een goed half uur rijden waren we er dan eindelijk en werd er onder het omkleden de opstelling bekent gemaakt, die was als volgt:
bultje de vis wurm

ubbink 11 kenno

En op de bank begonnen: da leenie, pim en glenn

eerste helft

om half drie werd er afgefloten op een mooi groen strak veld. we speelden zeker niet goed en we kregen na een 25 minuten het eerste doelpunt tegen. na 40 minuten werd er al gewisseld Bassie ging er uit voor Da leenie en de Vis voor Pim,we gingen dus met een 1-0 achterstand de rust in. In de kleedkamer kregen we het nodigen te horen en pepte we elkaar weer op voor de tweede helft

tweede helft

We begonnen de tweede helf beter en er kwam een aanvaller bij. Glenn ging samen met Frank centraal spelen met Ubbink en Kenny er naast. En er werd al snel een doelpunt gemaakt en we kwamen gelijk. Het ging steeds gelijk op en Frank maakte ook de 2-2 en de laatste minuten braken aan en we stonden met 3-2 achter. De scheidsrechter (waar niks op aan temerken was) zij dat we de corne nog mochten nemen en dat dan de westijd afgelopen was. En het wonder gebeurde de corne werd genomen en Frank nam hem op z'n slof en schoot ons naar onze eerste competitie punt.