Status: Offline
Posts: 128
Datum:
Veluwezoom - GSV Da.1

Nou Frank, bij deze: het eerste wedstrijdverslag van dit seizoen, mogen dr nog veel volgen! Alleen dan niet meer door mij gemaakt aww.

Na een lange zomerstop, wat trainingen en oefenwedstrijden begonnen wij vol goede moed aan het nieuwe seizoen! Afgelopen zondag 09-09-07 was het dan zover. Het damesteam van GSV38 moest weer vroeg uit de veren om een balletje te gaan trappen. Onze eerste wedstrijd werd thuis gespeeld tegen Veluwezoom, een team uit Velp-Zuid. Omdat dit team vorig jaar niet bij ons in de competitie zat, wisten we niet wat we konden verwachten (achteraf bleek dus dat ze vorig seizoen 2e zijn geworden)..

Niet aanwezig: Astrid, Marieke en Sjaak

Omdat Frank zelf moest voetballen en alleen eventjes bij de eerste helft kon zijn, werden we deze wedstrijd weer gecoacht door onze enige echte Martin!
Ik moet eerlijk zeggen dat ik van de eerste helft niet veel meer weet..
Martin was druk aan het heen&weer lopen, om hier en daar een paar aanwijzingen te geven, die vervolgens keurig werden overgenomen!
Niki stond bij een vervelende nummer 10, die haar zo ongeveer over het hele veld liet lopen, dus die moeten we ff in de gaten houden voor de volgende keer;)..
Het viel me trouwens wel op dat sommige (van de tegenpartij) een beetje moeite hadden met de scheids en dat hun coach het zelfs zo bond had gemaakt dat ie van het veld werd gestuurd haha.

Niet aanwezig: Astrid, Marieke, Marjon en Sjaak

Tijdens de rust werd de opstelling verandert. Marjon moest weg en Karin kwam daarvoor in de plaats. Ook Michelle en Sia kwamen in het veld.
De 2e helft begon.. en al gauw kregen we een goal tegen: 1-0 (gemaakt door de nummer 8, die stond linkshalf als ik me goed herinner ..)
In ieder geval.. kort daarna scoorde ze nog een keer: 2-0..
Toch lieten wij ons niet kisten en kwamen keer op keer weer terug! Deze wedstrijd stond het dus verdedigend, maar ook aanvallend goed!
Helaas, dikke pech.. we kregen opnieuw een goal tegen. Ergens was er een foutje gemaakt (weet niet meer waar), waardoor Ine uit goal was gekomen en de tegenstander m er heel makkelijk inschoot 3-0.. (ze zei nog: en ik kan helemaaal niet scorehhheyepopping.gif!)

Toen kwamen wij eens aan de beurt, na een paar goeie aanvallen, gebeurde er in de laatste 5 min een klein wondertje: GSV had gescoord! 3-1
 Dit was ook de eindstand en ik vind dat we zeker niet mogen klagen voor zon eerste wedstrijd. Iedereen coachte elkaar goed. Miranda hoorde je overal biggrin ..en niet te vergeten onze superkeepster die heel wat ballen heeft tegengehouden! Ja ik ben trots hoor op ons teampje & niet te vergeten al onze trainers/coaches ;)

__________________
:)

Buddy Spirit

Posts: 1295
Datum:

Top gedaan Sia, mis alleen de 3de helft nog ;)
In het vervolg elke week een mooi verslagje zeg ik!

Throw me a freakin bone here..

Zatte Buddy

Posts: 167
Datum:

Heel leuk Sia!! En de volgende keer mag je best jezelf noemen hoor... was een erg mooi doelpunt...