Een Softy

Posts: 108
Datum:

Edesche Boys GSV38

De wedstrijd begon om 11 uur en moesten daarom al om 9.15 uur aanwezig zijn. Voor ons doen erg vroeg op de zondag ochtend sommige waren dan ook nog niet erg wakker.

Reserves: Maike en Anouk

Na de warming up en een peptalk van Martin begonnen we aan de wedstrijd. We begonnen de eerste helft goed. We speelde goed over en zette goed druk op de helft van de tegenstander. De tegenstander speelde goed op buitenspel en daar werden we ook regelmatig voor afgefloten. Na ongeveer 10 minuten speelde Miranda de bal over de verdediging en kon Niki de bal in de loop mee nemen en alleen op de goal af 0-1. Na de goal bleven we goed druk zetten. De tegenstander heeft de eerste helft volgens mij geen kans gehad. Tien minuten voor de rust gaf miranda de bal weer over de verdediging mee aan Niki en kon Niki weer alleen op de goal af 0-2. Lisette scoorde ook nog de 0-3 maar deze werd onterecht wegens buitenspel afgefloten. En zo gingen we met 0-2 de rust in.

We hadden een goed gevoel over de eerste helft. We gingen er vanuit dat we zo de tweede helft verder gingen spelen en dat we dan de eerste punten mee naar Giesbeek zouden nemen. In de tweede helft kwamen Maike en Anouk erin en nam Judith die aan het kijken was het vlaggen van Maike over.

Opstelling 2e helft

Ine

Marieke

Mara              Maike            Anne

Anouk             Niki               Lisette

De tegenstander begon de tweede helft veel feller dan dat ze in de eerste helft speelde. Ze waren enorm aan het duwen en wij lieten ons wat makkelijk van de bal zetten. De tweede helft was het omgekeerde van de eerste helft. Alles werd op onze helft gespeeld en hebben wij geen kans gecreerd. Ook begonnen we ons te irriteren aan de scheids, die werd steeds meer partijdig. Wij werden voor alles afgefloten, terwijl de tegenstander veel meer overtredingen maaktte. Wij werden zelfs een keer voor buitenspel afgefloten terwijl er nog een tegenstander geblesseerd op de grond zat. Zij kregen een vrije trap op een gevaarlijke plek mee, en scoorde zo de 1-2. Wij voelde toen een gelijk spel al aankomen. En vijf minuten voor tijd werd er een bal slecht uitverdedigd en scoorde zij de 2-2.

Zo namen we wel het eerste punt mee naar Giesbeek maar had er meer ingezeten.

-- Edited by Niki at 23:35, 2007-09-17

-- Edited by Niki at 23:36, 2007-09-17