Een Softy

Posts: 108
Datum:

oe jeetje, het zit niet meer zo vers in m'n geheugen maar ik zal het proberen.

zondag ochtend. wedstrijd zou beginnen om 1 uur dus 11.30 aanwezig.  Helaas konden astrid, marieke en ik niet bij de bespreking zijn en heb ik niet zo goed meegekregen wat ons doel was voor vandaag, maar 1 ding was duidelijk: winnen. we hadden vernomen dat de dames2 van rheden wel te verslaan zouden zijn en dat volgende drie punten in zicht waren.

opstelling 1e helft.  (vast niet helemaal correct, want heb de bespreking gemist)

ine

maike p.
michella               anne             sanne

mara                 miranda          marieke

sia    (?)                niki                lieke

bank: judith, maike l. ,astrid, marjon

het duurde even voordat de wedstrijd begon omdat onze scheidsrechter niet helemaal goed was voorbereid, en ook niet zo'n haast had, maar toen hij een klokje had kunnen bietsen kon de wedstrijd van start gaan.
we begonnen direct fel te spelen. Na een aantal kansen werd er een gescoord
0-1 door niki (?) er volgde nog een aantal doelpunten voor gsv. Toen kwam er een moment van verbijstering, op het moment dat een aanvaller van rheden ontsnapte en de bal in onze goal schopte. Jammer van de weddenschap ine.
na een half uur gespeeld te hebben werden een aantal spelers gewisseld. 0.a. Marjon en astrid kwamen in het veld. waarna marjon een doelpunt maakte.
we gingen de rust in met 1-4.

het belangrijkste waar we in de tweede helft op moesten letten, was dat we genoeg tijd namen als we balbezit hadden. we konden de dames makkelijk verslaan.

2e helft.
Nu mochten ook de verdedigers mee naar voren, zo speelden we met meer aanvallers en kon er meer gescoord worden.
Nu scoorde ook astrid een doelpunt.  sia, niki, miranda en maike p (!)  maakte een doelpunt. De scheids floot af en het spel eindigde met 1-8 voor gsv.

Jammer van de vlagger en scheids die het spel een beetje verpeste. Gelukkig is er niet te veel ophef over ontstaan, maar het doelsaldo had meer kunnen zijn als we niet zo vaak waren afgefloten.  maar de drie punten zijn binnen.

3e helft:
terug in giesbeek.    de 3e helft moest ik vandaag  helaas overslaan omdat moest werken, maar er zullen vast wel wat wijntjes op deze wedstrijd gedronken zijn.

-- Edited by Lieke at 15:45, 2007-10-17

Een Softy

Posts: 108
Datum:

correctie:   0-3 de rust in    en het tegendoelpunt werd dus in de 2e helft gemaakt.