Post Info TOPIC: Wedstrijd verslag Sprinkhanen thuis

Status: Offline
Posts: 1295
Datum:
Wedstrijd verslag Sprinkhanen thuis

Even testen of ze alle namen al bijna kent, het wedstrijd verslag op naam van Judith aww

de opstelling:

Ine op goal. Achterhoede: Sanne, Judith, Maike, Michella. Middenveld: Astrid, Mara, Miranda, Niki. Voorhoede: Lieke en Karin.

Wissels: Anne, Maike, Sia

Op papier ongeveer evenveel punten. Dus dat beloofde een leuke partij voetbal. Sprinkhanen begon vrij fanatiek en wij lieten ons een beetje overdonderen. Er zaten bij hun een aantal goede voetbalsters bij, maar gelukkig voor ons konden ze erg slecht mikken. Wij werkten wel hard, maar vergaten te voetballen. We waren de bal vrij snel weer kwijt. Met een 0-0 gingen we de rust in.

Na wat wat aanwijzingen in de rust, een paar wissels en een lekkere bak thee, het veld in voor de tweede helft. Hierin werd door ons wat meer gevoetbald en bleven we wat langer in balbezit. Hierdoor ontstonden er aan onze kant wat kansjes en hoera!!! de 1-0. De tegenstander was hier niet blij mee en ging op zoek naar de gelijkmaker. We waren echter niet van plan om onze voorsprong nog weg te geven en met wat kunst en vliegwerk hebben we de drie punten in Giesbeek gehouden.