Post Info TOPIC: Wedstrijdverslag: DVC'26 thuis

Throw me a freakin bone here..

Zatte Buddy

Posts: 167
Datum:

Nou daar gaat ie dan fijn dat ik na het geweldige verslag van Frank mag. Dan valt het van mij natuurlijk helemaal tegen. Sorry, ik onthoud echt weinig van de wedstrijden, maar vooral als er zoveel gebeurd in een wedstrijd als die van zondag.

We hadden er allemaal zin in. We hadden zin om dr in te kletsen! Zoals een tegenstander van het 3e zo mooi zei, waar we naar stonden te kijken.

Ine
  Maike
Michella                        Anne                         Marieke
Sanne                        Miranda©                     Lieke
  Niki                           Astrid                          Lisette

Wissels: Sia, Judith ;)

Judith kwam in de eerste helft voor Lieke, Sia in de tweede helft voor Astrid?

We begonnen erg zwak. We wachtten te veel af en stonden niet kort te dekken. Waardoor we al snel met 0-3 achter stonden. Ik weet niet meer in welke volgorde de goals vielen. 1 Goal kwam over de linkerkant. Ine kwam uit, maar de tegenstandster speelde Ine mooi uit en schoot goed in. De volgende goal liep ik met de bal voor me op Ine af, met een aanvaller in mn rug. De bal was op de rand van de 16, waardoor Ine hem net niet kon pakken en ik te laat was om de bal weg te schieten, omdat ik niet wist dat er een tegenstander in mn rug zat. De snelle spits van de tegenstander profiteerde hier goed van en scoorde. De derde goal was vanuit een voorzeteen schot vanaf 10m over Ine heen.

Nu was het onze beurt. We probeerden het weer goed op te pakken. We kregen een vrije trap links voorin. Miranda nam de vrije trap en hij draaide geweldig in, prachtige goal! Het leek of we hierdoor weer een beetje vertrouwen kregen en speelden meer op de helft van de tegenstander. Desondanks kregen we toch nog een 4e goal tegen. (geen idee hoe)

Vanuit een corner? van links (van Miranda) scoorde we de 2e goal. Ik liep er als het ware een beetje tegenaan met mn schouder. Maakt niet uit, hij zat. De 3e goal kwam van Niki. Ze liep alleen op de keeper af en schoot mooi in de rechterhoek, het leek of ze met links schoot (klopt dat Niki?), knap gedaan.

We gingen met veel vertrouwen de rust in. We stonden 3-4 achter, maar hadden zeker het gevoel dit nog gelijk te kunnen maken en misschien te kunnen winnen.

De tweede helft verliep echter niet vlekkeloos. Naast dat we het gevoel hadden dat we niet op één lijn zaten met de scheidsrechter, waren de meiden van DVC ontzettend onsportief.

De 3-5 was een klutsbal. Er werd op goal geschoten, Ine had een mooie redding met de voeten, waarna de bal precies voor de voeten van de tegenstander viel. Sanne en ik sprongen er samen voor, maar de bal ging precies tussen ons door.

Het leek of niets meer lukte en dat alles tegenzat Helemaal nadat ik vlak voor de 16 van de tegenstander onderuit werd geschopt. DVC riep dat de bal eruit moest, maar er was 1 speelster van DVC die op Ine af ging en scoorde. De gemoederen liepen hoog op. Waarna Miranda eruit werd gestuurd door de scheidsrechter. Toen Miranda terug in het veld kwam werd ze gelijk weer geschopt, waardoor ze er verstandig aan deed om eruit te stappen.

In de tweede helft was ook nog een onsportief voorval. Een speelster van DVC lag op de grond. Miranda schiet de bal richting zijlijn. Een speelster van DVC houdt de bal binnen. De geblesseerde speelster staat op om weer verder te voetballen. Ongelofelijk.

We kregen ook nog een 7e goal tegen. Het maakte allemaal niets meer uit, het was gewoon een **** wedstrijd. We hebben ons gewoon gek laten maken.

Bij een ingooi van Judith op mij, kreeg ik een duw in mn rug. Vrije trap. Ik schoot m hoog voor, waardoor een tegenstandster de bal erin kopte.

3e helft ;)

Er werd nog even druk nagepraat in de kleedkamer en de kantine. We hadden er allemaal een naar gevoel aan over gehouden.

Aandachtspunten:

Elkaar aanspreken. Ik vind dat we af en toe best een keer eerlijk mogen zijn naar elkaar. Het is alleen maar om elkaar beter te maken. Ik vind dat het bij het spelletje hoort en dat je als je het veld af stapt, het weer naast je neer moet kunnen leggen.

Neem een voorbeeld aan Ine. Ik ben bij de goal die door de fout van mij en Ine is gevallen, tegen Ine uitgevallen. Gedeeltelijk omdat ik kwaad was, omdat het ook mijn fout was dat die goal erin ging, maar ook omdat ik vond dat Ine mij beter had kunnen coachen. Ine heeft flink staan balen, maar heeft een geweldige 2e helft gespeeld. Na de wedstrijd praat je er nog een keer over en dan is het klaar.

Ook vind ik dat we wat meer vertouwen in elkaar moeten hebben. Als je elkaar nooit inspeelt, dan kun je ook niet beter worden. Probeer het gewoon, het maakt niet uit als het een keer fout gaat, zolang je maar je best doet.

Positief:

Ik vind dat we er echt als team hebben gestaan. Ook al werd het moeilijk en was het frustrerend, we hebben geprobeerd elkaar te helpen en te steunen. Zelfs na de 0-3 hebben we elkaar opgepept en zijn we doorgegaan. Van deze wedstrijd zijn we alleen maar sterker geworden.