Miranda(c) Anouk

Rozanne Astrid

1 helft:

Na een goede voorbereiding in het hok zijn we met z'n allen naar Duiven afgereisd. Het weer was nat maar allen hadden we er zin in.

Het begin: Wij probeerden Duiven gelijk niet in hun spel te laten komen, iedereen was scherp aanwezig en knokte voor de bal. Wel was het belangrijk om het schot eruit te houden want in de eerste helft hadden ze, ik dacht, twee goede kansjes d.m.v. schot buiten het 16 meter gebied. Door goede aanwijzingen van de coaches pikte de verdediging het uitstekend op en werd het voor Duiven daardoor moeilijker. Een beetje geluk aan onze zijde, paar schoten net over kregen ook wij kansen. Een hard schot van, dacht Niki, werd door de doelvrouw tegen gehouden waardoor de bal voor de voeten van Anouk terecht kwam.....deze twijfelde geen seconde en nam de bal uitstekend op de slof......jammer bijna een goal.

De wedstrijd ging wat tegelijk op maar wij waren zeker niet de mindere!

Een vrije trap, deze werd genomen door onze specialiste Miranda (met de nieuwe rode schoenen) En zoals ook nu weer................GOAL!!!!! De keepster had de bal in de handen maar door het goede en krachtige schot had zij de bal niet klem vast zodat deze er mooi in ging......... 1-0. Denk dat het ongeveer nog 15minuten moesten spelen in de eerste helft.

Duiven probeerde aan te drukken maar door de koelheid van de verdediging en Ine, die uitstekend heeft gekeept en op de juiste momenten uit haar goal kwam, met de juiste aanwijzingen gingen we de rust in met 1-0

2helft:
Weer zat ons niet mee, maar mocht de pret niet drukken. Na de toespraak van Martin gingen we vol goede moed de tweede helft in, in ons achterhoofd dat we nu punten moesten pakken.

Anouk is gewisseld met Lisette, Anouk goed gedaan met je knie. En op een gegeven moment is Rozanne gewisseld voor Marieke P. Allen een goede inval.

Eigenlijk kwam Duiven de tweede helft minder aan de bak, door een goed herstel van Marieke B kwam Duiven niet aan hun kans... spits werd eruit gelopen zodat een mooie kans niet de kans kreeg om benut te worden. En Ine was geconcentreerd aanwezig~~hele team.

We hebben in deze wedstrijd een paar hoekschoppen weten te bemachtigen, waarvan 1 er door Miranda werd benut in een GOAL!!! Miranda nam de hoekschop en een verdedigster van Duiven tilde haar voet op en pats...... er onder door. 2/0 voor GSV!!!!

Duiven heeft bijna de hele wedstrijd geslapen yawn.gifwaar wij goed gebruik van hebben gemaakt.

Complimenten aan het hele team, doordat iedereen het koppie erbij had en scherp was hebben wij de koploper verslagen!!!!! Dit moet ons vertrouwen geven en ook voor nu zondag Koppie omhoog en allen er weer net zo geconcentreerd voor gaan dan pakken we thuis ook 3 punten.biggrin.gif