Post Info TOPIC: verslag GSV A1- Veluwezoom A1

Status: Offline
Posts: 1
Datum:
verslag GSV A1- Veluwezoom A1

Verslag van de wedstrijd:  GSV`38 A1 – Veluwezoom A1                 Uitslag: 1-6

In het begin van de wedstrijd ging het wel aardig we hielde ons aan ons tactiek en toen kwamen we met een geluk goal 1-0 voor doordat de keeper tegen onze spits Sven aan schoot. Bassie werd gewisselt in de 1ste helft omdat hij niet deed wat hij moest doen van de trainers en werd gewisseld voor Rikky

Na de 1-0 hadden we paar kansen om de 2-0 te maken ma die gingen er niet in. We dachten met 1-0 de rust in te gaan maar een speler van Veluwezoom die liep dwars door onze verdediging heen en scoorde zo achter beli de 1-1 binnen en toen gingen hun door en kort daarna tikte hun de 1-2 binnen heel gemakkelijk.
De 2de helft gingen wij op zoek na de 2-2 maar paar seconde na de aftrap had Veluwezoom een counter en scoorde heel makkelijk de 1-3 binnen.
We forceerde best wel wat kansen maar Bassie die schoot de bal soms doelloos weg en 1x voor open goal kreeg Bassie de bal verkeerd op de voet en Rikky die onder de bal door sprong. De 1-4 kwam voor hun weer heel makkelijk hun liepen zo door onze verdediging heen en alleen op beli af scoorde hun de 1-4 binnen. Vlak daarna werd Kevin gewisseld voor Roy en Kevin ging spelen op de plaats van Kenneth en Kenneth op de plaats van Roy. Hun begonnen beter te voetballen en wij lieten onze koppen hangen en we gingen achterin 1 op 1 spelen en toen viel de 1-5 weer gemakkelijk Kevin liet makkelijk zijn man lopen en die schoot in de korthoek de 1-5 binnen.

wel errug negatief over bassie hoor
1-6 is natuurlijk veel te veel maar het is geen schande om van die ploeg te verliezen aangezien er spelers bijzitten die al kinderbijslag vangen
en het team van veluwezoom stond ook erg goed vooral X to da Z die iedere keer goed inschoof

en jullie doelpunt vond ik eerder een verdienste van sven dan dat het een fout was van den keeper.

maar met jullie team en technische staf pakken jullie ze gewoon in de uitwedstrijd(mits ze nog niet opnieuw zijn ingedeeld in een hogere competitie)