Wedstrijd verslag: G.S.V. ’38 – Steenderen ( uit bij Steenderen ) : bekerduel.

Vincent                                                                                    Lars

Sten

Sven                                                                                        Jorg

Bjorn                                       Roy A                                      Rikkie

Eerste helft:

Het was lekker weer om te voetballen een beetje regenachtig, en we speelden in een andere opstelling dan dat we normaal speelden. We begonnen heel fel aan deze bekerwedstrijd en we cre๋erden een aantal kansen via onze buitenspelers Bjorn en Rikkie. Maar na een aantal minuten in de eerste helft kwam Arie tot een schot poging en die bal ging erin maar helaas hij werd afgekeurd voor buitenspel. Niet veel later kwam Bjorn via de rechterkant erlangs en schoot op goal, via een speler van Steenderen ging die bal erin. 1 – 0 door Bjorn. En het feestje werd met het hele team gevierd. Vlak daarna kreeg Steenderen een goede kans op de gelijkmaker via de linksbuiten van hun die de bal voorzette kwam de bal net niet bij de opgekomen rechtshalf van Steenderen. Toen een corner voor ons en onze laatste man Rik kreeg de bal precies goed op zijn hoofd alleen kopte hij recht op de keeper af van Steenderen.

Tweede helft:

In de tweede helft kwam kevin erin voor vincent die last had van zijn enkel. Maar ondanks die wissel bleven wij goed spelen en al snel na rust kwam er een vrije trap op de helft van Steenderen, Kenneth nam die vrije trap en vond Sven die de bal in de lange hoek kopte. 2 – 0 door Sven. En weer werd het doelpunt met het hele team gevierd zoals voor de wedstrijd was afgesproken. Een aantal minuten na het tweede doelpunt van G.S.V. ’38 kwam er een schotkans voor Steenderen en die bal ging erin. 2 – 1. G.S.V. ’38 bleef de buitenspelers zoeken maar dat lukte minder als in de eerste helft en we zakten wat in. Maar als we de bal hadde namen we alle tijd want we stonden toch voor, tot enige irritatie bij de trainer van Steenderen. Maar we hielden stand ook al werd het nog heel spannend toen de rechtsbuiten van Steenderen zo onze verdediging door glipte en langs onze keeper ging, maar gelukkig kwam Sten net op tijd om die bal uit het doel te houden. Eindstand 2 – 1.

G.S.V. ’38 A1 door in de beker!!!!