Status: Offline
Posts: 167
Datum:
Gsv'38 - Rijnland sc

13.30 Allen in kantine behalve Knet! Zelfde ritueel alleen andere opstelling. Knet is een typisch voorbeeld van voor laat komers, dan begin je op de bank! Het ritueel warmlopen volgde zodra dat gedaan was begonnen we met de wedstrijd in de volgende opstelling:

Beli

Kevin                                Vinny                            Rik                              Roy

Sten                                               Jorg

Sven

Bassie                                                                                    Rikky

Arie

Wissels: Knet (voor Jorg, Jorg kwam er later weer in voor Vinny) Bas (Kevin) Menno(Bassie) Robin (geblesseerd) Remy (Coach) Jdg (Coach/Trainer) Keuben(Trainer/Vlagger)

1e Helft: We begonnen Zoekende. Al snel was de vorm gevonden om pogingen tot scoren te creeen, maar werden niet bezegelt met een doelpunt. Wegens  top-conditie van het veld bleef het doelpunt van Arie uit. Sven had geen last van het veld, na zijn geweldige kopbal in de kruising, maar die werd afgekeurd. Dat is weer balen voor Sven. Vinny nog koppijn??? De supporters waren dit keer rustig... We hebben met een goed gevoel de eerste helft afgesloten zonder doelpunt. De TS sloten zich hierbij aan. In de kleedkamer, na de gebruikelijke woorden wisselingen vroeg Remy om stilte, we wilde bijna gaan zingen ; 't is stil aan de overkant, maar na een tijdje kwam toch de vraag : "Hoe ging het"? Kevin vond het wel goed gaan (alsof hij in de verkeerde kleedkamer zat) daar dacht Sten (ik dus) anders over.

3 ouzo's later...

Ik zei, dat het wel redelijk ging, maar de spelverdeling niet optimaal. Remy voegde eraan toe, dat het met vlagen goed ging. Na de gebruikelijke oppep yell, op naar de 2e helft

2e helft: We begonnen feller we gingen voor de 3 punten... anders niet!!! Via een grote kans, scoorde Rikky met de kop de 1-0. De tegenstander raakte geirriteerd, vooral hun linksback nadat Menno ipv bassie rechtsbuiten ging spelen en hun linksback dolde. Nadat Arie mij vroeg om de vrije trap ineens te nemen, schoot hij de bal fantastisch op de binnenkant van de paal ( met de gedachte dat ie er in zou gaan). Waarop Rikky en Menno de bal in de re-bound er niet in konden krijgen. Ik kreeg mezelf ook niet echt in de wedstrijd, meer vanwege de positie. Gelukkig mocht ik later wat meer centraal gaan voetballen en dus meer betrokken in het spel. Het spbeleef 1-0 nadat Arie neergehaald werd en weer geen penalty kreeg ( dankzij Jan Tebbers) waarop later het laaste fluit signaal niet vroeg genoeg voor ik kon komen, want hij juichte iets te vroeg... maar toch blij met de overwinning en 3 punten, zijn we dat niet allemaal!!!