Status: Offline
Posts: 41
Datum:
G.S.V. '38 C1 - DVV C4

Ik zei tegen Frank het is hier wel stil op dit Forum waarna toen frank zei laat maar wedstrijd verslag van de C zien dan!!! nouh hier is die dan!!!

Thijs

Eerste Helft: De eerste helft verloopt rustig bij vlaagen goed spel. De eerste goede kans komt van de rechterkant Melvin zet naar goed doorzetten voor maar niemand raakt de bal. Daarna zakt G.S.V. '38 C1 wat terug en na wat knullig uitschieten van Saggel komt de bal voor de voeten van een speler van DVV en die maakt de 0-1. Daarna wordt de wedstrijd grove G.S.V. laat meer strijd zien en af en toe gaat het er hard aan toe met wat natrap incidentjes. de mooiste vond ik van Brian(Hij wordt vast gehouden en brian schopt zo keihard op de grond) Vlak voor rust kan G.S.V. op gelijke hoogte komen een voorzet van Melvin wordt net niet goed gekopt door Henry.

Tweede Helft: Jurrien, Niels en Thijs komen erin voor Nick, Henry en Corry. Het is een vliegende start binnen een minuut komt de C1 al op 1-1 door een doelpunt van Brian. DVV zit in de problemen want G.S.V. is op dat moment oppermachtig en het is wachten op de 2-1. Jurrien krijgt een paar goede kansen maar mist. Na goed combinatie spel komt de bal voor de voeten van Melvin en die mist. De beste kans was die van Brian die door wat knulligheid de bal net langs de goal schiet. Maar DVV komt er af en toe gevaarlijk uit. Met een kans die net over de goal gaat. Jurrien krijgt een vrije trap die hij mooi in de verre hoek schiet maar de keeper redt. Uit die corner krijgt Niels een dot van een kans maar hij mist. Jurrien wordt op het laatst nog 5 minuten eruit gestuurt, Nadat hij commetaar op de scheids en vlagger had. De wedstrijd eindigt in 1-1.