Doelpuntenfestijn @ G.S.V’38 A1 - D.V.C’26 A3

Roy                                         Sten

Danny(Wouter/70)

Sven(Robin/75)                                 Niels                  Rikky

Eerst helft:

We begonnen de wedstrijd vrij goed en het duurde ook niet lang en de 1-0 lag er al in. Nelis, onze nieuwe spits toch? Scoorde een zeer mooi doelpunt J.. Het was daarna nog even zoeken na de 2-0, toen Danny deze scoorde begon het echt te lopen bij G.S.V. Het stond ook met rust al 7-0…

Ff scoreverloop (sorry als ik niet de goede lijst heb (A)):

3-0 Niels, 4-0 Roy, 5-0 Danny, 6-0 Rikky, 7-0 Roy…

Ja ja, ik had er veel moeite mee om de doelpuntenmakers bij te houden. Hier ergens tussen werd nog een penalty gemist door Danny. Ik denk dat de score ook wel genoeg zegt over het wedstrijdbeeld, al kreeg ik eerst de indruk dat Remy nog niet blij was met het vertoonde spelbeeld^^

Rust:

Ik was warmlopen met Jorg dus heb er niets van meegekregen, nja er zou vast wel een complimentje zijn gegeven Remy?

Tweede helft:

De backs waren vervangen, in de plaats gekomen zijn Jorg en Vinnie.

Ook nu was het doel weer snel gevonden, Danny met de 8-0. De 9-0 kwam ook van de voeten van Danny. Hierna hadden we even wat meer moeite met scoren, kregen genoeg kansen en het hadden ook wel 4 of 5 doelpunten meer mogen zijn, maar dat maakt ook weet niet zo veel uit tog?

Toen kregen we nog een penalty toegewezen waar Sten voor mocht gaan klaarstaan. Ik weet niet of dat te maken had omdat Danny er in de eerste helft één had gemist of omdat hij er toch al 4 in had liggen en de kans schonk aan iemand anders:D. Een penalty die Sten neemt gaat er (denk ik) 99 van de 100 keer in dus deze was ook raak: 10-0. Dit was het punt waar het scorebord het niet meer aankon en er ineens 1-0 opstond^^ … Ja ja, lekker logisch:D

Na een flinke tijd aan de kant te hebben gestaan kwam Robin er toch weer in. Hij kreeg een paar kansen maar miste ze jammer gnoeg allemaal. Nu Robin opviel met een rentree wou ook Beli een beetje aandacht en deed de 1e keeper van Engeland na, die ouwe Robinson. Gelukkig voor Beli ging deze er niet in en hij was ook maar al te vrede met z’n Clean Sheet.

Toen kwam onze platvoet nog eens naar voren en scoorde de 1-1(volgens het scorebord dan, 11-0 Rik). Dit was ook gelijk de eindstand. D.V.C. heeft eigenlijk de hele wedstrijd niet tot niks weten in te brengen en waren ook niet echt gevaarlijk.

Derde helft:

Hier is vrij weinig over te praten aangezien iedereen hem al snel peerden:O. Alleen Wouter was de Diehard, hij dronk een kannetje leeg in 5 minuten ofzo? Roy nog bedankt voor dat kratje;)