waar blijven de foto's van Gsv'38 A1 - dvc'26 A3          ???

netjes

Posts: 368
Datum:

Wedstrijdverslag Vorden A1 - G.S.V. '38 A1

We begonnen die dag met het vaste patroon,, Dus eerst het Hok in. En de wedstrijd bespreking was deze keer voor Jorg De Goey. Eerst werd er nog gezongen voor sten die een week daarvoor 18 is geworden, en toen de opstelling:

Beli.                                                  Wissels:

Vinnie.  Bas.   Wouter.                                    Robin.
                                                                  Brian.
           Rik.                                                   Kenneth.
Roy.              Jorg.                                        Rikky.
          Sten.                                                 Yannick.

Sven.  Niels.   Danny.                                      Geblesseerd:
                                                                   Kevin.
                                                                   Menno.

En toen gingen we opweg naar Vorden. Waar we ruim optijd aankwamen en dus lekker rustig aan om konden kleden. Toen de warming-up ( op een knollenveld ). En Jorg de Goey ging nog even bij alle linies langs om wat extra aanwijzingen te geven. daarna de sprintoefening met z'n allen in een rondje.

14:30
we begonnen aan de wedstrijd....
In het begin was het een beetje afwachten hoe de tegenstander speelde, na 2 minuten had Roy al de grensrechter van de tegenstander achter zich aan omdat hij de bal tegen de grensrechter schoot. maar na een kwartiertje begonnen we wat aanvallender te spelen waardoor een aantal kleine kansjes kwamen. Niels werd in z'n gezicht geraakt waardoor hij een bloedneus kreeg en dus even wat verzorging nodig had. Snel daarna kwam er een steekbal van sten op danny maar helaas ging deze net over. Niet veel daarna was het dan zover danny scoorde de 0 - 1. Toen werd er nog een speler van vorden uitgestuurd doordat hij aan het zeuren was over rik die bij de aftrap van vorden een meter in de middencirkel ging staan.

Rust:
iedereen dronk even wat en ruste wat uit want de inzet was deze wedstrijd wel goed en de beleving ook.

15:30
2e helft.
We begonnen wat minder dan in de eerste helft en er werd gewisseld: Vincent verliet het veld nadat hij in botsing was gekomen met een speler van vorden, Robin kwam in het veld voor de geblesseerde vincent en Robin ging op linkshalf spelen waardoor Jorg naar Rechtsback ging. Toen kwam de gelijkmaker door een misverstandje tussen Rik en Jorg kwam de bal bij een speler van vorden en schoot de bal binnen. Vrij snel daarna maakte vorden zelfs de 2 - 1. Roy werd nog 5 minuten het veld uitgestuurd maar die mocht na een kleine 2 minuten alweer het veld in en we begonnen weer wat feller te worden.maar daar kwam de gouden wissel. Rikkie kwam in het veld voor Sven en Yannick voor danny. De 2 - 2 kwam op naam van Rikky doordat de keeper van vorden een schot van sten niet klem kon pakken en rikky de bal erin kon schieten. Een paar minuten voor tijd kwam de 2 - 3 nog doordat niels een mooie solo-actie buitenom had en de bal voorgaf waardoor weer rikky de 2e van hem en de 3e voor ons kon maken.

Het was een mooie wedstrijd en we hebben de wedstrijd gewonnen op inzet en beleving!!!
Het kratje bier van sten, was er niet dus die staat ons nog te wachten de volgende wedstrijd.