Naam

Paswoord
    Herinner mij herken mij
Post Info TOPIC: gsv -azc beker
wie moet het volgende wedstrijdverslag maken? azc thuis competitie. [10 vote(s)]

Datum:

25-11-2006: De bekerwedstrijd tussen GSV '38 A1 en AZC A1!

We begonnen zoals gebruikelijk met de wedstrijdbespreking. De TS deed zijn zegje en legde ons de opstelling en de manier van spelen voor.

Niels                 Sven                Rikky

We kunnen ons allemaal nog herinneren wat er vorig jaar in de beker is gebeurd en we weten wat ons te doen staat vandaag. Nadat iedereen voldoende was ingelicht en er geen vragen meer waren gingen we ons omkleden.

Toen iedereen was omgekleed konden we met de warming-up beginnen,, toen we de goede warming-up afgerond hadden gingen we terug de kleedkamers in om ons voor te bereiden op de wedstrijd.

We komen het veld op met op de achtergrond het gebruikelijke: "Eye of the Tiger"
We beginnen de wedstrijd goed en hebben het betere van het spel, de duels werden goed aangegaan en sommige AZC'ers begonnen al snel geïrriteerd te raken. Maar goed we zetten af en toe een mooie aanval op, maar de afronding was niet goed genoeg. AZC had ook enkele kansjes maar ook zij wisten het net niet te vinden. De wedstrijd werd steeds grimmiger, een aantal harde overtredingen werden gemaakt, maar de scheids hield de kaarten op zak (gelukkig) met 0-0 gaan we de rust in.

Een lkkr warm bakkie thee zat der niet in, want het kantinepersoneel was zomaar vergeten om thee te zetten. Maarja dan maar wat ranja om het verloren vocht weer aan te vullen. De wissels waren: Vincent voor Wouter en Colin voor Niels. Na de speech van de TS, die wel redelijk tevreden was over het vertoonde spel, gingen we met de tips van de TS in ons achterhoofd het veld weer op.

De tweede helft begonnen we zoals we de eerste helft geëindigd waren, met veel strijd en drang naar voren. We bleven opzoek naar de eerste treffer van de wedstrijd, we creërden af en toe wel kansen, maar tot scoren kwamen we niet. Maar ook AZC kwam er af en toe gevaarlijk uit, maar verder dan een slap schot of een kopbal die richting miste kwamen ze niet. De wedstrijd werd alsmaar harder en harder. Er werden flink wat overtredingen gemaakt. De druppel was een vieze overtreding op danny, naar horen zeggen schopte de aanvoerder van AZC danny zomaar neer van achter. De scheids zag het niet maar de spelers wisten heel goed wat er gebeurd was. Danny werd gewisseld voor Robin, Roy ging op 10 spelen en Robin op de plaats van Roy. Na deze overtreding barste de hel los, er werd getrapt naar alles wat bewoog op het veld. Gelukkig bleven de kaarten op zak, op 1 gele kaart voor Bas na. Die liep iets te langzaam weg bij een vrije trap voor de tegenstander.

Maargoed het einde van de wedstrijd naderde en we gingen vol op de aanval spelen: Wouter kwam erin voor Colin en Niels voor de geblesseerde Kevin. We bleven gevaarlijk, we kregen een vrijetrap rond de 16, maar helaas belandde de geplaatste bal van Roy op de Paal. We gingen er vanuit dat we penalty's zouden moeten nemen. Brian onze penaltykiller kwam op goal ipv. Beli. In de slot minuten kreeg GSV een vrije trap rond de middenlijn, Roy schoot de bal richting de goal van AZC, de bal belande voor de voeten van Wouter die de bal onhoudbaar voor de keeper inschoot. 1-0!!! Eindelijk de verdiende voorsprong voor GSV. We voetbalden de wedstrijd de laatste paar minuten simpel uit en zo gingen we door naar de volgende ronde in de beker

Er volgden nog wat opstootjes, de arme jongens van AZC konden niet met het zware verlies omgaan. Maar het liep allemaal af met een sisser.

De derde helft:

In de kleedkamer vloeide het bier rijkelijk en rikky nam een kannetje die hij binnen een nette tijd van 1 minuut naar binnen wist te werken.

De rest van de tijd hebben we doorgebracht in de kantine, waar nog de nodige hapjes en drankjes werden genuttigd.

Extra info: volgende week zaterdag 14.30: GSV '38 A1 - AZC A1, voor de competitie.